Здравје

Познатиот кардиолог ја откри диетата – Ќе изгубите 10 кг

Со дебелината доаѓаат и болестите. Голема е веројатноста дека млади ќе добиете страшни...

Што да се прави кога ќе ве касне стршлен или пчела?!

Последниве години воочлив е зголемениот број на убоди од различни инсекти меѓу кои...

Погледнете ја бојата: Мокрачата открива дали имате тумор

Мокрачата во зависност од состојбата во организмот, може да биде о различна боја, а често...

Немирните деца всушност растат во многу интелегнтни личности – Затоа оставете го!

Познатиот српски лекар, невропсихијатар, психотерапевт и книжевник, како и академик на...

Сите на Балканот ја садат оваа билка: Носи десетици илјади евра заработка, а расте и во градините!

Аронијата во последно време на Балканот  стана исклучително популарна и барана, одлична...

Качувањето по скали ја подобрува концентрацијата

Доколку сте уморни и тешко ви е да се концентрирате, наместо да пиете кафе, подобро е...

(ВИДЕО) Зошто имаме дупка меѓу носот и усната и за што всушност таа служи

Сите имаме по малку, невообичаена вдлабнатина под носот, на средината, над горната усна....

Ако се наежите додека ГРМИ, тогаш сте во ГОЛЕМА НЕОВЉА – МОЖЕ ДА ВЕ УБИЕ!

Уште една во низата трагедии кои се случи во Србија поради ударот на грмотевица, се случила...

Три работи што ви се неопходни за ефикасно и ефективно работење

Многу е важно да имате пријатна и мотивирачка работна средина. Независно каде и какво е...

AЛАРМАНТНО: Оваа болест зема замав во Македонија – Бројот на заболени стигна до 100.000

Бројот на заболени од астма во Македонија изнесува 80.000 до 100.000. Новите пациенти се се...