Дневен

Дневен хороскоп (03.24.2017) Петок

Овен (21.03 – 20.04) Ќе се препознае вашиот работлив и вреден дух и ќе направите одлични чекори на...

Дневен хороскоп (03.23.2017) Четврток

Овен (21.03 – 20.04) Голем дел од проблемите се зад вас. Имате уште некои помали работи што треба...

Дневен хороскоп (03.22.2017) Среда

Овен (21.03 – 20.04) Ќе се препознае вашиот работлив и вреден дух и ќе направите одлични чекори на...

Дневен хороскоп (03.21.2017) Вторник

Овен (21.03 – 20.04) Се појавуваат препреки и проблеми со кои морате да се изборите. Со оглед на...

Дневен хороскоп (03.20.2017) Понеделник

Овен (21.03 – 20.04) Единствената опасност која ви се заканува за овој ден е брзоплетост и...

Дневен хороскоп (03.19.2017) Недела

Овен (21.03 – 20.04) Закажете си средба со пријателите рано наутро, бидејќи џагорењето со нив ќе...

Дневен хороскоп (03.18.2017) Сабота

Овен (21.03 – 20.04) Пожелно е да се отворите кон своите најблиски луѓе и отворено да ги споделите...

Дневен хороскоп (03.17.2017) Петок

Овен Денес животот ќе ви наликува на една голема авантура. Изненадувања ќе ве очекуваат во...

Дневен хороскоп (03.16.2017) Четврток

Овен (21.03 – 20.04) На необичен начин се обидувате да ги промените деловните случувања. Можни се...

Дневен хороскоп (03.15.2017) Среда

Овен (21.03 – 20.04) Ѕвездите денес ќе ви донесат успех на професионално поле. Бизнисмените и...