Репертоари

Јанева: Судот неоправдано го одложува „Пуч“

Денешното рочиште за случајот „Пуч“ е одложено поради, како што соопштија од Кривичниот...

Тетовец се изнервирал по натпреварот Албанија – Србија и скршил две светлечки реклами

По квалификацискиот натпревар меѓу фудбалските репрезентации на Србија и Албанија којшто...

Репертоар на кино Милениум

Во кино Миленум од 7-ми до 13-ти мај имате можност да ги погледнете проекциите на следните...

Репертоар на Драмски театар

На репертоарот на Драмскиот театар Скопје од 27-ми април до 02-ри мај ќе имате можност да ги...

Репертоар на кино Милениум

Во кино Миленум од 25-ти до 29-ти април имте можност да ги погледнете проекциите на следните...

Репертоар на Народниот театар од Прилеп

Репертоар на театарот „Војдан Чернодрински“ – во НУЦК „Марко Цепенков“ – Прилеп  ( од 23...

Репертоар на Народниот театар Битола

На сцената на Битолскиот Народен театар ( од 20 до 26 април) можете да ги погледнете следниве...

Репертоар на Драмски театар Скопје

На сцената на Драмскиот театар Скопје од (21 до 25 април) година ќе имате можност да ги...

Битолски народен театар

На сцената на Битолскиот Народен театар можете да ги погледнете следниве претстави: 06.04.2015...