Кафе-барови

(ФОТО) ОТВАРАЊЕТО НА НАЈУРАБАНОТО БИСТРО ОПЕРА ПАБ

Вчера започна со работа најурбаното бистро во МОБ. На отварањето пееше бендот Сешн Селекшн,...

Вечерва се отвора Бистрото „Опера Паб“ во МОБ

Вечерва почнува со работа еден од симболите на забавниот живот во Скопје, Бистрото во МОБ. Со...

Бесплатно кафе и утрински тренинг до први август

“Здраво Комшија” е проект кој во текот на еден месец, почнувајќи од среда (1 јули), секој...

Sunday Caffe CIAO *BACK 2 BACK Dj Irie & Dj Mawrteen *

Нова неделна демонстрација во “Caffe CIAO” *BACK 2 BACK Dj Irie & Dj Mawrteen * New School vs Old School...

Mental Foreplay to Seduce your Mind

Кога последен пат сте биле предизвикани? Кога сте почувствувале дека нешто ви заиграло во...

САБОТА ★★ “VILLAGE BAR”★★ ГОЛЕМА РОДЕНДЕНСКА ЗАБАВА ★MARSHALL & TITO live ★ Latin instrumental band ★ DJ Bobi ★

Сабота 30 мај САБОТА ★★ 2 години “VILLAGE BAR” стара чаршија ★★ ГОЛЕМА РОДЕНДЕНСКА ЗАБАВА !!!...

Неделна програма во Casa Cubana (20-24.05)

Среда-Недела (20-24.05) Знаеме дека CASA CUBANA е вашето омилено урбано скопско катче, па затоа ви...

Casa Cubana afterwork забава – петок (22.05)

Петок 22 мај, Како и секој петок , така и овој бидете дел од афтерворк забавата во Casa Cubana која...

Zumba by Kate// Casa Cubana// 17.05

Недела 17 мај, Оваа недела со почеток во 21:00 часот, повторно ќе ви ги пренесеме kубанските...

LADIES NIGHT▐ CIAO CAFE▐ DJ ARESMORRIS

Петок , 8 мај ★ Повторно сме на исто место на најурбаниот подиум во градот Ciao Café. Како и секој...