Ресторани

Четврток 04 јуни -Латино забава во Restoran ROJAL Makedonija

Овој четврток 04 јуни со почеток во 21:30 часот, да бидеме сите ѕвезди на посебниот танцов...

Saturday DISCO SELECTION // DJ BOBI CITY RADIO // DJ GUARDIAN // CHICAGO

Сабота 30 мај Chicago club & restaurant !!! DISCO SELECTION with DJ BOBI CITY RADIO & DJ GUARDIAN Powered by Eristoff Vodka – Промотивни...

Сабота – ARENA RECORDS PRESENTS HipHop Night – // DJ BOOGIEMAN & DJ SDP

Сабота, 9 мај Сабота – ARENA RECORDS PRESENTS Една поинаква саботна треска во Chikago Club & Restaurant .Оваа...

Студентска среда во ПИВНИЦА „СТАР ГРАД“

Среда 29 април Време е за студентска забава! Оваа среда  со почеток во 21:30 часот , EESTEC LC Skopje Ве...

Градска кафеана “КАЛАБАЛАК”

01 мај -02 мај Доколку сакате да го поминете и овој првомајски викенд во добро друштво со убави...

★ Среда 15 Април ★ РОДЕНДЕН ★ Ресторан Дион ★

Среда 15 април 15 Април 2009 е денот кога пред точно 6 години се отвори најдобриот ресторан во...

CHICAGO TOMORROWLAND // DJ BABURA // DJ GUARDIAN //

Сабота 04. Април Традиционалнo , како и секоја сабота, така и оваа , Со почеток од 21:00 часот...

Маскенбал DANCE PARTY во Мкц Club&Restaurant

Вторник 31 март ТАНЦОВА ЗАБАВА ПОД МАСКИ во организација на Танцовиот клуб *ДЕНС* која ќе се...

★ МАСКЕНБАЛ ★ ЖАРЕ БЕРБЕР ★ Ресторан Дион ★

Среда 1 април ★ 1-ВИ АПРИЛ ★ Оваа среда со почеток во 21:00 часот, бидете дел од градскиот...

Ресторан Дион *** Викенд програма***

27 март- 28 март Ресторан Дион веќе шеста година претставува синоним за најдобри ноќни свирки,...