Анкети

АНКЕТА: 51% сметаат дека СДСМ и партнерите имаат легитимитет да владеат

Со цел информирање на политичките партии и граѓанското општество за јавното мислење,...

(ФОТО) Миноски го прекрши Пржинскиот договор, не пушта пари на Агенцијата за медиуми

Агнецијата за аудио и аудиовизуелни медиумски услуги се уште нема добиено пари од...

Reporter.mk АНКЕТА: ДАЛИ НА 10-ти ЈУНИ МАКЕДОНИЈА ЌЕ ДОБИЕ ПРЕОДНА ВЛАДА?

[socialpoll id=”2275025″] Споделете ја анкетата Гласањето ќе трае 7 дена   

Граѓаните сметаат дека тендерите во општините не се доделуваат праведно

Повеќе од 60 отсто од граѓаните сметаат дека процесот на вработување во општинската...

Анкета на Репортер: Дали сметате дека на Р. Македонија и е потребна преодна Влада

*Анкетата ќе биде активна до 24.04.2015

Резултати од спроведената анкета на репортер – За кого би гласале ако утре има избори?

Моменталната општествена ситуација иницира се почести анкети за тоа како граѓаните на...