Скопје

Проверете дел од Скопје утре без струја

Без електрична енергија утре од 12 до 14 часот ќе бидат дел од корисниците од улицата „Иван...

На Водно по петти пат трка „Прв до врв“

Со старт од пред Музејот на град Скопје за велосипедистите и кај основното училиште „Кочо...

Општина Центар ќе ги згрижи децата од Дневниот центар до изградба на новото училиште

Децата со церебрална парализа од Дневниот центар, до изградбата на новото основно училиште...

Полните ги тубите со вода – Гази Баба следните два дена без вода

Регионалниот центар за управување со кризи Скопје соопшти дека во понеделник и вторник...

Проверете дел од Скопје утре без струја

Без струја утре од 9 до 15 часот ќе останат корисниците од патот на село Горно Соње. Како што...

Полнете уште сега – Дел од Скопје утре без вода

Без вода утре од 8:30 ќе останат дел корисниците од булеварот „Св Климент Охридски“ и дел...

Општина Центар ќе ја урива дивоградбата на „Орце Николов“

Овластениот градежен инспектор на општина Центар донесе решение за отстранување на...

Полнете шишиња уште сега – Еве кои делови од Скопје утре ќе бидат без вода

Без вода утре од 08:30 часот до санирање на дефектот ќе останат корисниците на булевар „Јане...

НЕМА СТРУЈА – Еве кој делови од Скопје ќе се вратат во „КАМЕНА ДОБА“

Дел од корисниците од улицата „Саса“ бр. 32 утре ќе бидат без струја од 8:30 до 10:30 часот, а од...

Проверете утре дали ќе останете без вода

Без вода утре од 9:00 часот до завршување на работите ќе бидат дел од корисниците на улиците...