Свет

ХЕМОТЕРАПИЈА – НАЈСУРОВА МЕДИЦИНСКА ИЗМАМА

Иако во последните 100 години многу медицински истражувачи и научници низ целиот свет...

Завладеа тишина – Се сруши крстот на погребот на Ѓоша

Српскиот актер Богљуб Митиќ Ѓоша почина вчера утрото на 49-годишна возрастод срцев удар. Ѓоша...

(ВИДЕО) Тика Шпиц не ја криеше тагата – Ковчегот на Ѓоша го покрија со земја, а пријателите го испратија

Актерот Богуљуб Митиќ Ѓоша кој вчера почина денес е погребан во неговиот роден крај....

Мајката и сопругата плачат, братот жали во тишина – Фотографии од погребот на Ѓоша го растажија регионот

Српскиот актер Богљуб Митиќ Ѓоша почина вчера утрото на 49-годишна возрастод срцев удар. Ѓоша...

Змиите се плашат само од едно нештo!

-Оваа година исклучително голем број змии влегуваат во домаќинствата, двојно повече тколку...

ИДНИНАТА: До 2034, 47% од работните места ќе бидат роботизирани – НИЕДНА ВЛАДА НЕ Е ПОДГОТВЕНА

Речиси половина од сите работни места, би можеле да бидат автоматизирани со помош на...

Еве како ве мамат со производите – Домашните уреди трошат двојно повеќе од декларираното

Разликата во резултатите на тестирањата во лабораторијата и во становите на потрошувачите,...

Богатите Американци ја одложуваат староста преку трансфузија на крвта на тинејџери

ЕПИЦЕНТАРОТ НА АМЕРИКАНСКИОТ ТЕХНОГЕН ВАМПИРИЗАМ СЕ НАОЃА ВО ПОЗНАТАТА СИЛИЦИЈСКА ДОЛИНА...

Орбан: Брисел го поддржува тероризмот

Шефот на унгарската Влада Виктор Орбан, говорејќи во Парламентот, го обвини Брисел дека им...

Трамп го прогласи Денис Родман за неслужбен амбасадор во Северна Кореја

Управата на Трамп потврди дека ќе ја испрати кошаркарската ѕвезда Денис Родман во Северна...