Никој не презема ништо за сувите палми во Охрид

Сувите палми низ Охрид постануваат грда слика во градот. Никој не ја превзема одговорноста тие да бидат отстранети и санирани, објавува Охрид1.

Од локалната самоуправа немаат став во поглед на ова прашање, само кратко додаваат дека тоа било Владин проект и дека тие немаат никаква одговорност за тоа.