(ФОТО) ХАОС НА ГРАНИЧНИТЕ ПРЕМИНИ – Со часови се чека за влез во Грција

Граничниот премин е целосно блокиран, а граѓаните чекаат во долги колони со своите возила за влез во соседна Грција.

Погледнете…