Во 13 часот голем народен собир на ВМРО-ДПМНЕ во Тетово

ВМРО-ДПМНЕ денеска во 13 часот ќе одржи голем народен собир во Тетово.

Собирот е дел од караванот на големи собири на владејачката партија низ целата држава. На собирот ќе се обрати претседателот на партијата Никола Груевски  и останатите високи членови на партијата.

Од партијата велат дека јавноста ќе има можност да ги чуе позициите на партијата за актуелните прашања и предизвици со кои се соочува земјава и уште еднаш ќе порачаат дека нема да дозволат никакви црни сценарија за државата.

http://www.makedonija24.mk/play/golem-naroden-sobir-na-vmro-dpmne-vo-tetovo