ЕКСКЛУЗИВЕН СПЕЦИЈАЛЕН ГОСТИН МАЈА ГРОЗДАНОВСКА ПАНЧЕВА ВЕЧЕРВА ВО БИСТРО “Opera Pub”

Ексклузивно само за вас Маја Гроздановска Панчева специјален гостин во срцето на Скопје.

Вечерва бидете дел од најдобрата забава во градот во најурбаното Бистро  “Opera Pub“.

За добрата забава ќе се погрижи R’N’C Band и  специјален гостин Маја Гроздановска-Панчева.

Резервирајте на време и уживајте во вкусната храна, урбаниот и пријатен амбиент и секако одлична музика!

Инфо и информации: 075 204-102