ТРАГЕДИЈА: Почина најбогатиот човек на светот

Милијардерот Дејвид Рокфелер почина на 101 година, пренесуваат светските медиуми.

Тој е инаку беше еден од најбогатите луѓе на светот, а неговиот имот се проценува дека е над две милијарди долари.

Наскоро следат детали.