(ФОТО) Српската лото ѕвезда по скандалот си го смени “личниот опис“

Водителката Александра Гудељ по најголемиот лото скандал во историјата на Србија , одлучи да го промени својот личен изглед.

Многумина промената на водителката го поврзаа со скандалот во играта на среќа.

Screenshot_1

 

 

Screenshot_23