(ВИДЕО) Македонското девојче што го скри FYROM

Македонското девојче што ни го обели образот во Србија. На српскиот интернационален младински турнир во бадминтон девојчево ја покри кратенката FYROM и не дозволи да се види ништо друго туку само Македонија. Браво девојче, секоја ти чест.