(ВИДЕО) „Бомбите“ на Дара Бубамара ја затресоа сцената

Кога Дара Бубамара ќе ги исфрли своите огромни гради ништо друго и не мора да направи поради тоа што е сосема доволно таквата слика да направи вистински земјотрес во студиото!

Баш тоа се случи кога на сцената на „Пинкови ѕвезди“, ја изведе својата нова песна, во црниот фустан за кој баш е потребна храброст за да се облече.

За време на нејзиниот настап, Милан Калиниќ не го тргаше погледот од нејзиното деколте, и цело време чекаше (како и сите кои ја гледаа) да шестките „излетаат“ надвор.

Во поедини моменти, многу работи навестуваа дека тоа и ќе се случи, а кога го заврши настапот, Милан и пријде и ја праша:

„Значи цело време гледам и вака се тресам! Всушност, не се тресеам, навивам да испаднат, но… Дали не ти е фрка?“, праша Милан, а од одговорот на Дара сите паднаа од смеење!