(ВИДЕО) Двете лица на Карлеуша во еден ден – Од ЗЛАТНА КРАЛИЦА, во СЕКСИ ГОСПОДАРИЦА!

Пејачката Јелена Карлеуша за само 24 часа се претстави во две сосема различни изданија, и се разбира, повторно сите го коментираа нејзиниот стил на облекување.

Јелена прво на снимањето на „Ѕвездите на Гранд“, се појави во „златна“ варијанта и многумина прокоментираа дека личи на кралица…