(ВИДЕО) Изсчезна од естрадата поради ужасните закани

Слободан Батјаревиќ Цобе беше еден од финалистите да минатите сезони на „Ѕвезде Гранда“. Спека, кратко после успехот, Цобе се повлече од сцената.

Тој се повлече од сцената бидејќи го погодија коментарите за неговата песна „Гел, гел купујем“.

После долго време Цобе одлучи да се врати на сцената и тоа со нова песна.