(ВИДЕО) Министерот за надворешни работи распали во утринската програма

Во саботата не очекува нова емисија на „Магазин Ин“. Гостин на Сања Маринковиќ беше лидерот на СПС и министерот за надворешни работи на Србија Ивица Дачиќ.

Претседателот на социјалистите беше добро расположен, се пошегува, а во текот на емисијата и запеа. Не е во прашање хитот на „Милјацка“ туку ја изведе песната „Пукни зоро“.

Дачиќ добо потоа аплауз од сите во студиото.