(ВИДЕО+18) БЛАМ ВО ЖИВО – Актерката во емисија ги покажа градите, трипати

Аргентинската актерка Вирџинија Галјардо не облекла брус пред интервјуто кое беше емитувано во живо, и грдно зажали затоа што неколку пати и излетаа голите гради, и оваа снимка стана хит на интернетот.

Да биде уште полошо, Вирџинија немала само еден, веќе неколку „малери“ со невешто избраниот градник, и нејзините гради сега ги видеа целата планета.

Погледнете го жешкото интервју на Вирџинија Галјардо (премотајте на 02:20 за првото „излетување“ на градите):