(ВИДЕО) Булдогот Калиси ви е потребен кога гледате хорор филмови

­ За сите оние кои имаат страв од гледање хорор филмови добро би било да имаат четиригодишен булдог кој на страшните слики реагира многу заштитнички.

На ЈуТјуб објавено е видео на куче кое заедно со неговиот сопственик го гледаат филмот „Crimson peak“. Станува збор за готска хорор приказна каде дејствието се случува во страшна стара палата.

Како што се доближува „опасноста“ на еден од ликовите, кучето почнува да лае за да го предупреди.

Многу корисниците на социјалните мрежи кои масовно го споделија ова видео напишаа дека би сакале да го имаат Калиси во текот на гледањето на страшни филмови. в