Прво се шокираше па ги изгуби нервите – Милан до крајот на животот ќе го памети ова

Пред година дена во емисијата „Пинкови ѕвезди“ на Милан Калиниќ му била приредена скриена камера која дефинитивно ќе ја памети. Водителот на ова музичко шоу го најавил прво жирито. Кога требаше да се појави Марина Туцаковиќ, Милан Калиниќ ја здогледал Зорица Брунцлиќ со која во тој период не беше во добри односи.

Погледнете како изгледаше тоа…