„Таа е моја“- Аца Лукас ѝ дозволи на сопругата сама да го прослави роденденот

Соња Вуксановиќ го прослави својот роденден со пријателите во интимна прослава, а колку заносно изгледа се пофали нејзиниот сопруг.

Соња одбрала бела тоалета, а Лукас ѝ препорачал:

 -„Она е се што една жена треба да биде. Таа е моја. Среќен роденден Соња.“