(ФОТО) ГОЛИ ЖЕНИ СКАПИ АВТОМОБИЛИ – Кралот на Инстаграм со апликација која ќе ги сруши Кардашианки

Судејќи по видеото кое го објави Кралот на Инстаграм Ден Билзериан се подготвува на но деловен потфат.

Објави видео на кое најавува нов лајфстајл апликација. Се разбира видеото обилува со сцени од неговиот раскошен живот, и тоа од сите делови на светот. Баш како и на неговиот Инстаграм профил бујните убавици и скапоцениот возен парк не изостануваат дел од репертоарот.

My uncle 67 and still killin it

A photo posted by Dan Bilzerian (@danbilzerian) on

Wakeboarding

A photo posted by Dan Bilzerian (@danbilzerian) on

#Views

A photo posted by Dan Bilzerian (@danbilzerian) on

Crusin

A photo posted by Dan Bilzerian (@danbilzerian) on

The food in France sucked, so we flying to Milan because they have good beef carpaccio

A photo posted by Dan Bilzerian (@danbilzerian) on

Back in LA for my board meetings

A photo posted by Dan Bilzerian (@danbilzerian) on