(ФОТО) За Карлеуша е топ риба, но видете ја во бикини

Една од најатрактивните натпреварувачки на овогодинешните „Ѕвезди на Гранд“, е секако Драгица Златиќ (32). Заносната девојка од Чачак ги маѓепса сите со својот глас, а со својот стас ги остави многумина без текст.

Да се потсетиме на некои од нејзините настапи: