(ФОТО) КРАЛОТ НА НОЌНИТЕ СВИРКИ ЈА ОТКРИ СВОЈАТА НОВА ЉУБОВ!

Кралот на ноќните свирки, кој веќе 17 години ги тресе локалите низ Македонија, одлучи малку да се смири и дозволи да во неговиот живот влезе нова љубов.

По огромниот број закажани настапи во текот на летото Џони сега одвои малку време за себе и својата сакана.

На својот Фејсбук профил Драган Џони Темелковски објави селфи со своето девојче.