(ФОТО) Поради неа Голден Стејт „меле“ се пред себе

Дали Лејси Кеј Сомерс ги „подига“ Кари и друштвото пред важните мечеви.

По освојувањето на шампионската титула, Голден Стејт игра сезона од сништата, каде соборија неколку рекорди. Што во НБА што во американските спортови.

L•A•C•I K•A•Y 😘👑 #LaciKaySomers – SnapChat👻: LaciKaySomers

A photo posted by 💎Laci Kay Somers 💎 (@lacikaysomers) on

How do you spend your Sunday? 😜😎🎶 #LaciKaySomers #Dance #Family #SweatsGame #WhiteGirlProblems #ThatsHowIGetAbs #JK

A video posted by 💎Laci Kay Somers 💎 (@lacikaysomers) on

loading...