(ФОТО) Руски стилист докажа дека секоја жена може да биде кралица

Констатин Богомолов е руски уметник и имиџ дизајнер кој во моментов живее во Латвија. Работата му е да ја пронајде вистинската личност која се крие во вас, и да ја изведе на првршина по пат на облека, шминки и фризура.

Но не како многумина шминкери, тој не се обидува од вас да направи нешто што не сте, туку на основа на работата, склоноста и карактерот одбира нешто што би ви ги истакнало најдобрите особини.