(ФОТО) Ќерката на Жељко Шашиќ почна свој бизнис – Аца Лукас и е главен муштерија

Софија Шашиќ, ќерка на Соња Вуксановиќ и Жељко Шашиќ, одлучи да стане „сам свој газда“, па почна бизнис од кој одлично заработува!

Со оглед на тоа дека сеуште не е полнолетна, Софија во работата и помогнаа Соња и Аца Лукас, а вложувањето им се исплати.

Имено, Софија основа сопствена модна линија „Sophia Line“ која веќе ја носат поединци од естрадата, но оној кој и е главна муштерија е Аца Лукас.

Дека Софија направи одличен потег, говори и тоа што стајлинот на Лукас, се снима на „Ѕвездите на Гранд“, а го коментираа и членовите на жирито, но и неговите фанови, што на Софија и тоа како и иде во прилог.

Еве како Лукас изгледа во креациите на Софија:

Нејзината креација наскоро ќе ја носи и Јелена Карлеуша: