(ФОТО) „Ne napadajte Čekiće, Turpije, Bonseke, to su anonimusi! – Карлеуша ја понижи ЅВЕЗДАТА НА ГРАНД!

Конфликтот меѓу Андреана Чекиќ и Јелена Карлеуша не се стишува, и Карлеуша повторно жестоко ја испровоцира Чекиќ.

Да потсетиме, се почна кога Андреана за српски Телеграф изјави дека има доказ дека Јелена пее во кафана, а потоа Карлеуша порача дека „мора прво да прогугла за да знае за кого станува збор“…

Foto: beogradnocu.com

Сега Јелена упати порака на своите фанови и повторно „удри“ на Андреана Чекиќ: