Член од жирито на „Ѕвезде Гранда“ завшри во болница

Пејачката и член од жирито на „Ѕвезде Гранда“, Марија Шерифовиќ повторно заврши на инфузија.

Таа неодамна се врати од Лос Анџелес, каде одморала со пријателите, а штом дошла во Белград се вратила на бројните обврски. Се чини дека Марија издржала толкав притисок и многу работни обврски кои истовремено ги завршувала, па колабирала.

На популарното Инстаграм стори објавила фотографија каде се гледа дека има инфузија во раката, а на фотографијата пејачката напишала „весела недела“.