Што се случува?, војна на естрадата – По Цеца и Карлеуша, ја спукаа уште две русокоси

По Карлеуша и Цеца како и Карлеуша и Дара Буба Мара, уште две пејачки почнаа војна на српската естрада. Се работи за Радмила Манојловиќ и Милица Тодоровиќ, двете згодни русокоси од сцената.

Караниците ги започнала Милица Тодоровиќ, која заедно со Рада е на судиското столче во “Неки нови клинци”. Таа била незадоволна од хотелското сместување зошто Радмила имала поубава соба од нејзината, а се разбеснила и зошто имале исти сандали.

– Моите се поубави и поскапи. Исто така имам и фустан како твојот но не го купив на распродажба, рекла Милица.

Радмила и возвратила: – Јас пак слушнав дека си рекла дека сум најубава и дека имам најубави нозе на естрадата.

Радмила објаснила дека Милица е добра, но знае да избувне.