(ВИДЕО) „AJ NOT ŠOU JU, FAK OF MAJ TVITER“ – Маца Дискреција водеше жешки разговори со странците

By
Поранешната натпреварувачка во „Парови“, по долго отсуство, повторно се јави на социјалните мрежи.

Сенада Нуркиќ позната и како Маца Дискреција, се врати на социјалните мрежи, по неколку месечна пауза. Поранешната натпреварувачка на „Парови“, повторно е во акција, а овој пат пронајде нова занимација. Имено, Маца фрли поглед на сајбер секс со странците.

На интернет се појави снимка од нејзиниот разговор на агнлиски јазик, кој и не е баш на завидно ниво. Маца едвај успеа да состави две реченици, а да истите имаат некое значење.

Погледнете ја оваа конверзација на Дисреција и нејзиниот разговор:

 

Ќе ви се допадне