Хрват од Сплит му оставил порака на автомобилот на турист- Од содржината на писмото ќе се изненадите

By

Вчера корисник на социјалните мрежи сподели фотофрафија од порака која го дочека на автомобилот додека бил на летување во Хрватска.

Очигледно и добри пораки може да се остават, а не само пораки полни со омраза и лоша содржина.

Имено возачот бил со автомобил со регистерски таблици од Крагуевац, што најверојатно, оној кој ја напишал пораката, го потсетиле на детството и младост па му ја оставил оваа емотивна порака.

-Баш ми е мило што гледам автомобил од Крагуевац, место каде што некогаш живеев, на улица ЈНА (незнам сега како се вика), во онаа зграда на почетокот на улицата од лева страна, во близина на пругата која води за Краљево, од каде што потекнува и татко ми (мајка ми е од тука). Ви посакувам добар провод во Сплит- пишувало во пораката која го дечекала овој турист на автомобилот.

Ќе ви се допадне