Легна на маса за операција за да го зголеми пенисот но…

By

30-годишниот човек го загуби животот за време на операција. Тој бил првиот човек кој починал од оваа операција.

Според  Daily Mail човекот сакал да го зголеми пенисот и во должина и во ширина. За време на операцијата човекот добил срцев удар.Иако лекарите се  загрижиле за да го спасат човекот починал за 2 часа. Пациентот имал асма но тоа не било причина за смртта.

Ќе ви се допадне