Браво за црните детали на Беса Арифи

By

Македонскиот дизајнер Златко Јовановски овој пат го коментира стилот на Беса Арифи, универзитетски професор, аналитичар, колумнист.

„Беса Арифи носи експериментален фустан кој одлично ѝ прилега во горниот дел. Мој совет е овие бапски кроеви (во долниот дел) да ги замени со тесни кроеви со истата должина.

Сметам дека таа е дама која не треба да ги крие своите облини. Браво за црните детали“, вели дизајнерот.

Ќе ви се допадне