(Фото) Ноне разголена во турска бања

By

Поранешната пејачка Ноне Неделковска, иако одамна не се занимава со музика, го привлекува вниманието на јавноста. Таа со своите следбеници на социјалните мрежи постојано споделува фотографии од бројните патувања.  Последната фотка е од посетата на амам во Турција, каде што Ноне е целата прекриена во пена од сапуница. Таа не открива во кој дел од земјата се наоѓа, но, турската бања им ја препорачува на сите, оти, вели, тоа е незаборавно доживување.

Ќе ви се допадне