Home НАШИ ФАЦИ (ГАЛЕРИЈА) ФУКУШИМА: ОД РАДИЈАЦИЈАТА РАСТАТ ПАТЛИЏАНИ МУТАНТИ И ПЧЕНКА ПОСТРАШНА ОД ГМО