Јанко Илковски направи ТВ-трансфер

Водителот на шоуто „Јади бурек“, Јанко Илковски, во иднина ќе го гледаме на ТВ „Сонце“. Јанко со ангажманот во новата телевизија се пофали на својот фејсбук-профил.

dobivaj vesti na viber

„Потпишав договор со ТВ „Сонце“. Стартуваме со емисијата идната недела“, напиша Јанко.

Scroll to Top