ЛАВИНА КОМЕНТАРИ НА ФЕЈСБУК: Погледнете што облече Ивона Талевска во вестите на ТВ Сител

Денешниот ден е работен и за новинарката Ивона Талевска која се појави во вестите на ТВ Сител во 16 часот за да ги прочита најновите информации од Македонија и светот.

Модната комбинација која ја избра Талевска предизвика лавина коментари на социјалните мрежи неколку минути по започнувањето на вестите.

Низ коментарите корисници ја обвинуваат телевизиската куќа која што наводно нема вработено стилист за да се грижи за изгледот на водителите, додека други сметаат дека новинарката е долго време на вести и веќе би требало да знае каков дрес код носат презентерите на информативни изданија.