(ВИДЕО) Преслатки: Запознајте ги децата на Кирил Лазаров

By

Кирил Лазаров е македонски успешен ракомтар со меѓународна кариера. Но, покрај успех на професионален план, тој има успех и на приватен план.

dobivaj vesti na viber

Кога имал 17 години, Лазаров ја запознал својата идна сопруга, Љубица (тогаш, на возраст од 19 години), родена во Гостивар. По долгогодишна врска со својата сограѓанка Лубица, Лазаров стапил во брак со неа во јуни 2006 година и со неа има две деца: синот Благојче и ќерката Лана.

Тој неодамна гостуваше во една емисија каде што ги покажа своите деца.

Ќе ви се допадне