Home НАШИ ФАЦИ (ВИДЕО) РОДЕНО БЕБЕ СО ПЛАСТИЧНО ЛИЦЕ: 2 ДЕНА ПО РАЃАЊЕТО ПОЧИНА – МЕДИЦИНАТА БЕЗ ОБЈАСНУВАЊЕ