Од денеска ќе можете да уживате во вашите омилени лебови и пецива од брендот „Pastel” на нова локација.

Веднаш до ресторанот „Pastel Wine & Dine”. Отворањето е од 17 часот.

Попладневната забава е предвидена за петок 22.02.2019 година, спроти театар Комедија, на бул. Св.Климент Охридски.