Две години по претходниот концерт, Атеист рап повторно во МКЦ во Скопје. Концертот почлнува во 21 часот, а влезниците се во продажба по цена од 300 денари.

„Следен концерт на Атеист рап ќе има во МКЦ во 2020 година, но секако не го пропуштајте концертот што ќе се одржи вечер“, велат организаторите.