Вечерва и утревечер „Бернејс пропаганда“ ќе одржат концерти во МКЦ. Ова се нивни први концерти пред скопската публика по скоро две години. Од бендот најавуваат дека овие два концерта можеби ќе бидат и последни во нивната кариера.