Поминете го традиционалниот Божикен Ручек и вечера во празнична атмосфера и совршено вкусна храна во градска кафеана “Скопски Боеми”.

Менито ќе биде збогатено со традиционалната македонаска кујна препознатлива за овие празници: Зелник, Пита, Кифли, Сарми, Гравче тавче, Баклава и слично.

Атмосферата ќе биде збогатена со Македонски чалгии.