На 14 ноември во ВИП Арена- Борис Трајковски концерт ќе имаат BRIT FLOYD во Скопје , кој ќе настапат со мзуика на Pink Floyd . Коцертот почнува во 20.30 часот. Во Скопје носат исклучително прецизен музички перформанс придружен од неверојатно оргинално видео и анимација на препознатлива бина со пинк-флојдовскиот лак и светлосен круг, па затоа подгответе се за совршено аудио и визуелно доживување на легендарните песни од “The Piper at the Gates of Dawn” па се до “Division Bell”.

Влезниците се веќе во продажба по следниве цени и категории:

ПАРТЕР 700 денари

ФАН ПИТ 1.000 денари

SILVER SEATS 1.200 денари (блок 5, 6, 10 и 11)

GOLDEN SEATS 1.500 денари (блок 3, 4, 7, 8, 9 и 12)

ВИП 2.000 денари (блок 13)