Македонската хит-претстава „Чао Пријатно“ вечерва ќе се игра на сцената на Театар Комедија.

Режисер на претставата е Синиша Евтимов а во главните улоги настапуваат Атанас Атанасовски и Валентин Костадиновски Тино.

Претставата почнува во 20:00 часот.