На 16.10. во МОБ со почеток во 20 часот ДАМАТА СО КАМЕЛИИ
Диригент: Иван Еминовиќ
Кореограф: Василиј Медведев (Русија)
Либрето: Јана Темиз
Репетитори: Горан Божинов, Лора Тарчуговска и Јордан Крстев (Бугарија)