Понеделникот во „Бруклински“ традиционално е за џем-сесија во живо.

Овој пат со Андреа Мирческа контрабас, Давид Скерлевски пијано, Трајче Илиевски гитара и Дамјан Грујо на тапани

Забавата почнува во 21 часот.